nedjelja, 22. veljače 2015.

Avon Naturals Winterberry & Shea Swirl svjetlucavi losion za tijelo

U zadnje vrijeme se kod mene na blogu dosta može čitati o Avonu. Nema nekog velikog razloga, nisam s njima povezana, nisam čak ni Avon Lady, ali sam prošle godine napravila malo veću kupnju i stavila ih u opticaj. O čemu pisati ako ne o onome što kontinuirano trošiš? Među kupljenim proizvodima ima većih i manjih favorita i, iako sam danas mislila pisati o drugim proizvodima, ipak odlučih pisati o ovom malcu nakon što sam vidjela da je u ovom katalogu posljednji put u ponudi- Avon Naturals Winterberry & Shea Swirl svjetlucavi losion za tijelo. Budući da ima toliko dugi naziv kao da je iz meksičke sapunice (Maria-Paula Guadalupe Marisol...), ovo je prvi i posljednji put da ga tako nazivam.


A sada konačno malo o njemu.... Koncept je sljedeći.


Dolazi u plastičnoj tubi od 150 ml prilično širokog otvora na vrhu kroz koji se već nazire swirl faktor, jer su u ovom losionu pomiješane dvije boje: losos i bež. Swirl efekt vidljiv je i na samoj tubi i iskreno, to je još jedna od njegovih značajki koja mene privlači. Jednostavno je zabavan! Onda dolazimo do shimmering dijela. Naime, losion sadrži i vrlo sitne zlatne čestice koje se jako decentno pojavljuju na koži. Iako stvarno nisu intenzivne, mene i dugo nakon nanošenja znaju iznenaditi.


Miris je apsolutno fenomenalan!!! Dominira bobičasto voće koje ga ne čini teškim, iako je sam miris intenzivan, ali opet se kuži da je iz neke zimske kolekcije jer se pomalo osjete i začini. Kao što rekoh, meni je odličan!


Tekstura mu je lagana pa se lijepo i lako razmazuje, ali je dovoljno hranjiv da njeguje normalnu kožu tijela.  Formuliran je sa shea maslacem, a sadrži i vitamine C i E. Ipak, možda bi za suhu kožu bio malo prelagan.


Meni je ovaj losion jako drag. Sviđa mi se cijela koncepcija, performans, miris mu je po mom ukusu i stvarno imam same riječi pohvale. Hrani kožu bez ostavljanja masnog traga, a za sobom ostavlja divan miris. Mogao se kupiti u njihovom katalogu za oko 25 kuna (oko 3 EUR/2.60 GBP/3.50 $), iako mu je puna cijena 45 kuna (oko 6 EUR/4.30 GBP/6.66 $), no već ga dugo nisam vidjela sve do ove kampanje u kojoj je posljednji put u katalogu za cijenu od 27 kuna (oko 3.53 EUR/2.60 GBP/4 $).

sastojci

Što da vam kažem? Ako volite miris koji podsjeća na šumsko voće, malo sjaja i puno veselja, a koža tijela vam nije jako suha, kupite! Meni je odličan.


Što kažete? Idete u shopping ili ipak ne? Jeste li ga možda i vi probali? Kako vam se sviđa?

Pišite mi....

LP, beautyandbrains007HR


4 komentara:

  1. Randomly found your blog and can’t express how I like it! It was so interesting to read your posts and also I’d like to say that you have beautiful photos! I’ll be happy to see you in my blog!)

    p.s. new post - how I met Victoria Beckham http://www.dianacloudlet.com/2015/02/victoria-beckham-zip-pouch-met-victoria-beckham.html

    Diana Cloudlet
    http://www.dianacloudlet.com/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Thank you, Diana! I am so glad you like it. Also thank you for commenting my photos.... I am heading straight to your blog! <3

      Izbriši
  2. Isprobala sam oba i ovaj mi miriše malo ljepše od onog s vanilijom, mada mi se oba jako sviđaju. Iako losione sa šljokicama i slično čuvam za ljeto, ove sam s uživanjem trošila u zimskim mjesecima :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da se slažemo. Ja se nisam usudila uzeti vaniliju jer sam se bojala da će mi biti malo prejaka. Ovaj mi je baš taman

      Izbriši

Hvala na komentaru... Cijenim trud :)