utorak, 6. siječnja 2015.

AVON Garden Of Eden piling za tijelo

Iako sam ja ovaj piling kupila na "do isteka zaliha" stranicama Avonova kataloga, osvanuo je ponovno u katalogu, samo u nešto drugačijem, novom pakiranju. Ne znatno, ali razlika se vidi. Moj je kupljen po cijeni od 17 kn (oko 2.21 Eura/1.73 GBP/2.63$), puna cijena mu je 33 kn (oko 4.29 Eura/3.37 GBP/5.11$), a trenutno je na akciji za 19 kn (oko 2.47 Eura/1.94 GBP/2.94$). Wow... Koliko brojki?! Inače, svi su Senses pilinzi na sniženju.


Dolazi u 200 ml tubi i prilično je tropski, barem meni. Jarke ružičaste boje u kontrastu s nekim "kišne šume" zelenilom i vodom, već daju naslutiti što se nalazi unutra.


Miris mu je, što se mene tiče, cvjetno voćni, dosta osvježavajući i mislim prikladniji za proljeće i ljeto. Kako ja proizvod nakon otvaranja koristim kontinuirano dok ga i ne potrošim, moj je potpuno zgotovljen, unatoč tome što smo usred zime. U kupaoni miris ostaje i osvježava još dugo nakon tuširanja, u blažoj varijanti, što se meni sviđalo. Avon ga opisuje kao raz/uz/buđujući, odnosno energetski i čak bih se složila s time. Baš razbuđuje, i vas, i vaša osjetila, no ako ste striktno tip koji voli meke i slatke mirise poput vanilije, nisam sigurna da je ovo nešto za vas.


Piling je gelaste strukture s rozim, fino mljevenim česticama koje djeluju abrazivno, u okviru svojih mogućnosti. Kada sam ga prvi puta isprobala na suhoj koži ruku, činio mi se prilično intenzivan, ali ako ćete ga nanositi na mokru kožu tijela, kao što je predviđeno, njegov je abrazivni učinak puno blaži, osjeti se, ali znatno, znatno manje. Naravno, na kraju se uvijek ispire.

sastojci:aqua, sodium laureth sulfate, glycerin, polyethylene, polysorbate 20, acrylates copolymer, cocamidopropyl betaine, cocamide mea, sodium chloride, parfum, tetrasodium EDTA, benzophenone-3, sodium hydroxide, tocopheryl acetate, alcohol denat, methylchloroisothiazolinone, acetate, alcohol denat., methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolinone, Cl 17200, linalool, limonene

Ukupni dojmovi su da ovo nije loš proizvod, mogu zamisliti da se nekima jako sviđa sva ta njegova živost, ali ja za tijelo volim konkretnije pilinge. One koji imaju dosta intenzivne abrazivne čestice u kombinaciji s njegujućim uljima pa ne samo da uklone mrtve stanice s površine, već kožu odmah i njeguju. Ovaj malac nije taj tip. Nije loš proizvod, ali nismo jedno za drugo.


Na slikama ste vidjeli i rozu spužvicu za tuširanje/kupanje. Ona je također Avonov proizvod i možete je kupiti u svakom katalogu, u dijelu posvećenom borbi protiv raka dojke za 10 kn (oko 1.30 Eura/1 GBP/1.55$). Odlična je, trošite manje proizvoda za tuširanje jer se zapjeni ko' luda i također djeluje abrazivno na kožu tijela. Njome sam oduševljena u svakom pogledu i opet ću je/bih je kupila.

Što je s vama? Volite pilinge? Koji je vaš tip?

Pišite mi...

LP, beautyandbrains007HR

Nisam ni na koji način povezana sa Avonom, čak nisam niti Avon Lady. Sve proizvode kupujem sama.

Broj komentara: 6:

  1. Obožavam njihov čokoladni piling, koji ima slične karakteristike i ne smeta mi što nije "konkretan" jer ga mogu koristiti pri svakom tuširanju. Miris je neodoljiv :D I ja volim te spužvice, trenutno imam ljubičastu ^.^

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma da? Nisam ga vidjela u katalogu... U pravu si što se učestalosti tiče, ali ja nekako piling uvrstim u one spa nights kad se kao tetošim pa volim taj gotovo salonski ugođaj... Tada sam totalni hedonist ;)

      Izbriši
  2. Ja sam totalno lijena po pitanju pilinga, ali i imam izliku da ne smijem puno iritirati kožu jer imam seboroični dermatitis pa mi iskaču non stop plikovi i tak to. TMI :D Nego zbilja, i lijena sam po tom pitanju pa ne radim često pilinge, a kad radim znam uzet šaku šećera i pomiješat s kokosovim uljem pa se trackati s tim, ali mislim da je zaista već vrijeme da uložim u neki piling. Ali neću još kupovati jer ga sigurno neću ni potrošiti prije nego što odem u Australiju, tak da kad dođem dolje ću si kupiti neki.
    Eto! To je moje mišljenje na temu pilinga! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da si ga podijelila sa mnom. :) Ovo onda definitivno nije piling za tebe, a tvoj prirodni pripravak zvuči odlično i na tragu je onoga što ja volim kad je piling za tijelo u pitanju.
      Australija.... Baš ti zavidim. Mogla bi napisati proceduru oko dobivanja vize, uvjeta i sl. za odlazak tamo. Mislim ukratko, neke opće informacije. Mene to baš zanima. Naravno, ako će ti se dati. Hvala ti puuuno što si odvojila vrijeme za mene i moj blog.
      Pozdrav! :*

      Izbriši
  3. Volim pilinge, ali kao i ti one koji su više abrazivni i po mogućnosti uljni. Najbolji je od Collistara, al je malo pricey. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Imam ga, također sam ga kupila u Poljskoj, ali nisam ga još isprobala... :)

      Izbriši

Hvala na komentaru... Cijenim trud :)