ponedjeljak, 26. siječnja 2015.

AVON Planet Spa učvršćujući serum za vrat i dekolte s ekstraktom kave

Ufff... Dugi naziv za malu 50 ml bočicu seruma. Bočica je plastična i smeđa, i zapravo dobra i za putovanja, a na vrhu je pumpica za doziranje. Jedan pritisak, odnosno jedna pumpica je i više no dovoljna za nanošenje na područje vrata i dekoltea.


Sam serum je proziran i dosta rijedak, ali ipak se osjeti određena tekstura, znači nije posve vodenast. Ja ga nanosim samo navečer na očišćenu kožu i onda još stavim i kremu. Što se tiče mirisa, ne mogu baš reći da se osjeća neki poseban miris, nešto malo voća i kemije.... ;)


Ja sam serum kupila prošle godine na sniženju, a u ovom katalogu (kampanja 2/2015) serum košta 69 kuna (oko 8.99 Eura/6.73 GBP/10$), za razliku od pune cijene koja iznosi 97 kuna (oko 12.63 Eura/9.46 GBP/14$) i za ono što nudi, osobno smatram da je puna cijena previsoka, s čime se očito slažu i iz Avona jer je vječno na nekom sniženju ili posebnoj ponudi, što je prema mojem mišljenju i realna cijena ovog proizvoda. Ova linija s ekstraktom kave osim seruma nudi i piling te maslac za tijelo, a kolumbijska kava kao jedan od glavnih sastojaka obećava učvršćivanje kože: "Već nakon prve upotrebe koža izgleda čvršće, blistavije i ima bolji tonus. UPOTREBA: Nanijeti na područje vrata i dekoltea nježnim pokretima 2-3 puta tjedno."


Budući da nisam još u godinama u kojima bi vrat počeo pokazivati nagrizanje zuba vremena, ne mogu reći da sam prije bila beživotna ili ličila shar-peiu, ali sam svejedno željela malo pojačati njegu tog područja kroz zimu i osvježiti ga jer nam je zapravo taj dio najizloženiji vanjskim utjecajima, osobito ljeti kada ga sunce "nemilosrdno miluje". Mogu reći da mi područje dekoltea i vrata izgleda njegovano, čvrsto, blistavo i ima tonus, čemu je vjerojatno doprinio i ovaj serum, ali i majka priroda s kojom sam još uvijek bestie!


Ako vas smetaju sastojci koji nisu prirodni u proizvodima za njegu, tražite dalje jer ovaj malac sadrži parabene.


Ovaj serum uopće nije loš za mene koja sam u ranim tridesetima, ali ne znam bi li zadovoljio zahtjeve zrele kože? Proizvod nije loš, ja ga redovito nanosim i potrošit ću ga do kraja, ali ne bih rekla niti da je revolucionaran i/ili nezamjenjiv. Nakon svega navedenoga, vama ostavljam odluku o tome bi li bio vaš vjeran pratioc, usputna simpatija ili možda nikad pa ni tad? Osim toga, bilo bi mi jako drago da ukoliko ovo čita i netko sa zrelijom kožom, a probao/la ga je, da ostavi komentar o njegovom performansu. Zajedno smo pametniji i jači! :)

Zainteresirani? Imate li što za preporučiti iz Avonove Planet Spa linije? Možda i vi poput mene volite Avon Planet Spa maske?

Pišite mi...

LP, beautyandbrains007HR


Nisam ni na koji način povezana sa Avonom, ovaj proizvod sam sama kupila vlastitim novcem.

4 komentara:

  1. Rijetko koristim Avonovu preparativu jer mi ima uglavnom teške mirise... Inače, nisam još počela koristiti proizvode posebno namijenjene njezi vrata i dekoltea, ali dala si mi misliti, možda je vrijeme... :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma daj?! Nije nam to još nužno, ali se meni ovo činilo zgodno, i nekako ta spa linija nije agresivna, barem je ja tako ne doživljavam, pa sam mislila da nije bad ako probam. A što se Avonove preparative tiče, moram priznati da imaju dobre maske za lice. Ne sve, ali ima ih.

      Izbriši
  2. zanimljiv je ovaj serum, pitam se je li još uvijek dostupan.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Rekla bih da je. Avon ima dobrih stvari, reče beauty addict ;)

      Izbriši

Hvala na komentaru... Cijenim trud :)