nedjelja, 4. siječnja 2015.

LUSH Holly Go Lightly pjenušava kupka

Znam, znam. Doba slavlja primiče se kraju, no meni je prosinac proletio i iako sam imala namjeru uživati u Lushevim "blagdanskim delicijama", istina je da sam tih par stvari kupljenih iz božićne kolekcije, krenula isprobavati tek sada. No, s obzirom da je u tijeku 50% popusta, upravo na  taj asortiman, mislim da je pravo vrijeme da mom odabiru posvetim nekoliko postova.


Danas je na redu Holly Go Lightly pjenušava kupka koja je meni osobno pravi blagdanski proizvod. Blještav, mirisan, praznični. Snimila sam je na stolu s proizvodima samo pogledavši izlog Lush prodavaonice i priznajem, upravo je ona bila razlog mog ulaska unutra.


Ovako je oglašava Lush:
"Uđite unutra, sklonite se od hladnoće i omotajte ovim utješnim blagdanskim pjenušavim prekrivačem u obliku pjenušave kupke. Razlomite ju velikodušno pod mlazom tople vode. Kombinacija blagdanskih začina pridonosi doživljaju kupanja u voćnom punču, ovo je savršen način za oživljavanje božićnog duha."


Ova kupka je prilično velika i jedan komad od 200 g koštao je 49,00 kn, no sada je na akciji za 24,50 kuna (oko 3.83$/3.16 Eura/2.46 GBP). Naravno, kupiti je možete u Lush prodavaonicama ili na njihovim internetskim stranicama (link za Hrvatsku).


Ima dosta jak miris, pomalo cimetasti, ali ovaj žuti dio gore je isti kao žuti dio Lush Christmas Eve kupke- recenzija ovdje. Ovaj blještavi, srebrni dio je površinski i kada se kupka upotrebljava, onda se vidi njena unutrašnjost, bogata zelena boja koja se prenosi i u kadu, pa imate osjećaj grinch Božića, ali nakon što je postao dobar jer uživate.


Pjena koju daje je suluda i mislim da bi vam bilo najpametnije da kupku prerežete barem na tri dijela, no i četiri bi bilo sasvim u redu.


Proceduru znate. Komad kupke razmrvite pod mlazom vode i pustite kadu da se puni s vodom, a pjenušavoj kupki da se razvija i pokaže sav svoj sjaj. Ova uistinu ima i što pokazati.

gotovo na samom početku pjeni se ko' blesava

Kad kupka dođe u kontakt s vodom, malo je intenzivnijeg mirisa, onako malo začinastog, pretežno po cimetu, meni se čak činilo da osjećam miris bora, ali to je možda bila i autosugestija od svog zelenila koje je prevladalo u kupaoni. Vrlo brzo taj se miris ublaži i postaje onako taman. Mene su konkretno moji ukućani pitali što sam to stavila u kadu da tako diiivno miriše. Ono što me dodatno iznenadilo i oduševilo kod ove kupke je što je voda bila dosta mekana, kao da je kupka otpustila i neka njegujuća ulja, a i koža mi je nekako bila zadovoljna poslije. Naravno, stavila sam kremu nakon kupanja, ali bit je da ne isušuje kožu.

stražnji dio kade se dobro i zazelenio

Kako bi vidjeli uz pomoć kojih sastojaka čini čuda, stavljam ih ovdje:
soda bikarbona (Sodium Bicarbonate), vinska kiselina (Tartaric acid), natrijev lauret sulfat (Sodium Laureth Sulfate), lauril betain (Lauryl Betaine), kukuruzno brašno, ulje lista klinčića (Eugenia caryophyllus), ulje pačulija (Pogostemon cablin), ulje limete (Citrus aurantifolia), smola benzojevca (Styrax tonkinensis pierre), ulje lista cimeta (Cinnamomum zeylanicum), ulje slatke naranče (Citrus sinensis), *cinamal (*Cinnamal), *eugenol (*Eugenol), *limonen (*Limonene), *linalol (*Linalool), *benzil-benzoat (*Benzyl Benzoate), *benzil-cinamat (*Benzyl Cinnamate), kumarin (Coumarin), heksil cinamal, miris (Perfume), boja 59040 (Colour 59040), boja 42090 (Colour 42090), boja 45350 (Colour 45350), boja 45410 (Colour 45410), boja 14700 (Colour 14700), hladno plavi sjaj;srebrni svjetlucavi sjaj
 
     Prirodni sastojci      Sigurni sintetički sastojci

konačan dojam je prilično impresivan,
a pjena ostaje bogata tijekom cijelog kupanja

Ako vas zanima, moj vam je savjet da je kupite i probate jer bez obzira što nam se blagdani primiču kraju, zima još dugo traje, a ova njena toplina, izgled i sve ono na što asocira, mogli bi vas barem prilikom jednog kupanja zagrijati... Osim toga, na popustu je! ;)

Hoćete li vi što probati iz božićnog asortimana? Možda baš Holly Go Lightly?

Pišite mi...

LP, beautyandbrains007HR

Broj komentara: 6:

  1. Ne trebam opet govoriti kako sam ljubomorna, jer ja ne mogu koristiti sve te pjenušave kupke iz Lush-a? :P
    Baš me iznenadila ta zelena boja, nju nikako nisam očekivala xD Čekam sniženje u Lush-u, da se i ja počastim nečim, kod mene još uvijek nije ništa sniženo :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, baš je bed kad se nema kada.... ;) :D
      Zelena je i mene iznenadila, jaaako, ali nije loša kupka, stvarno. Skužila sam da nema svuda sniženja, npr. UK ga uopće nema ili je meni skroz promaklo. Jučer sam browsala po netu da malo usporedim cijene i negdje tu limitiranu kolekciju uopće nisam mogla pronaći.

      Izbriši
  2. Aaaaaaaaaaaaaaa kupka je tako fora!!! Baš je fora! Samo što ja sebi uvijek u glavi zabrijem neku svoju ideju kupke i onda kad si napokon napravim kupku obično mi voda postane hladna nakon 5 minuta, meni se počne vrtjeti u glavi od sjedenja u vrućoj vodi i od para i onda moram vikati ukućanima da mi otvore vrata da se ne onesvijestim. True story, happens every time :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I opet se smijem!!! Molim te da im se onda diviš samo izdaleka...., babe (bejb ;) )!!!

      Izbriši
  3. Jaaaaoj kako je super ova kupka!! :-)
    Zelim je!!!
    Obožavam tvoj blog i ovaj post me je odusevio..

    Pogledaj i moj i ako ti se dopada komentarisi http://fashionstyleglamfashion.blogspot.com/?m=1

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ajoj..... Sva sam se zacrvenjela... Baš ti hvala! <3 <3 <3 :*

      Kupka je mrak i ima ih još samo par...

      A što se tvog bloga tiče, idem odmah čitati. :)

      Pozdrav!

      Izbriši

Hvala na komentaru... Cijenim trud :)