nedjelja, 25. siječnja 2015.

LUSH SANTA'S piling za usne

Ovo je posljednji proizvod iz Lusheve božićne kolekcije kojeg sam kupila ove godine. Nije da sam ih nakupovala tonu, ali u ranijim postovima o pjenušavim kupkama Holly Go Lightly i Christmas Hedgehog (klikom na njih možete pročitati recenzije) već sam rekla da u prosincu jednostavno nisam stigla pisati o njima pa nadoknađujem propušteno, a kako je ovaj piling za usne već nekoliko godina u ponudi, mislim da post može proći i za sljedeću godinu, a i sad pred Valentinovo ako ništa drugo, onda zbog izgleda.


Naime, na Lush stranici sam vidjela da imaju neki piling za usne The Kiss (link), koji me neodoljivo podsjeća na Santa's i bojom (iako je možda malo više ciklama nego crven) i sa ovim srčekima unutra, ali nažalost ne piše kojeg je okusa. Santa's ima okus i miris po Coca-Coli, odnosno meni još više po Hubba Bubba žvakačama od Coca-Cole.


Piling dolazi u staklenoj bočici od 25 g i puna cijena mu je bila 60 kuna ( oko 7.79 Eura/5.83 GBP/8.73 $), a ako ga još uspijete pronaći u Lush-u, platit ćete ga 50% manje.


U crvenoj je boji sa srčekima, koja su u principu samo na vrhu.


Koristi se tako da se uzme mala količina na prst i onda njime protrljaju usne, a ostatak možete ili isprati ili polizati (jestiv je jer mu je baza šećer). Poslije toga je preporučljivo na usne nanijeti balzam po izboru. Možete ga koristiti i ujutro i navečer, ali ja ga nanosim samo navečer.


Ovo je drugi Lushev piling koji sam ja kupila, imam još i Bubblegum koji je dio stalnog asortimana, a o kojem sam pisala ovdje.


U usporedbi s Bubblegum pilingom moram reći da je tekstura Santa's-a puno vlažnija i mekša, ali to nipošto ne znači da ima slabija abrazivna svojstva. Odličan je! Ne mogu reći koji mi je draži jer su oba jako dobra, razlika je veća samo što se tiče okusa i mirisa. Ponovno navodim da sam svjesna činjenice da ovako nešto nije teško pripremiti i kod kuće, ali da budem iskrena, ja to ne radim pa me vesele ove male staklenke. Osim toga, kao i svaki Lushev proizvod, odnosno njihova ambalaža, i ova se reciklira. Staklenku odložite u kontejner za staklo, a poklopac možete odnijeti u Lush.


Sastojci su prirodni, a njihov popis možete pročitati na slici ispod.


Ja nisam požalila što sam ga kupila, i mislim da čini upravo ono za što je i namijenjen. Kao što sam rekla, ako ne nađete više njega, možete kupiti vrlo sličan, ako ne i isti proizvod u liniji za Valentinovo ili se odlučiti za neki iz stalne postave poput Bubblegum-a.


Zainteresirani ili to stvarno nije vaš đir?

Pišite mi...

LP, beautyandbrains007HR

2 komentara:

  1. kako ovi nekako slatko izgledaju, bilo bi me strah da ću ih pojesti.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pa, u principu možeš, iako im ja uspješno odlijevam! A kada to kaže netko tko voli slatko poput mene, znaš da si na sigurnom :D

      Izbriši

Hvala na komentaru... Cijenim trud :)