subota, 3. siječnja 2015.

REVLON JUST BITTEN KISSABLE Balm Stains- crush/darling/honey

Ovi proizvodi su svojevremeno žarili i palili zajednicom ljepote, ali izvan naših prostora jer, koliko ja znam, nama nisu dostupni, barem ih ja nisam nigdje vidjela. Moji su primjerci kupljeni u Poljskoj, njihovom Douglasu, za cijenu od 50 Zlota (oko 90 kn/11.74 Eura/14.26$/9 GBP) prošlu zimu i od tada čekaju svoj red. Zaista su ga i dočekali jer ovu jesen i zimu sam gotovo ekskluzivno samo njih nosila.


Igrala sam na sigurno i odabrala tri vrlo nosive nijanse, svaka iz određene skupine boja- tamnija crvena, nude i roskasto ljubičasta. Cijena je prilična, ali morala sam ih probati....


Krećem s tamnijom, bogatom, baršunasto crvenom nijansom, hladnog (gotovo ljubičastog) podtona- 005 CRUSH.


Divna nijansa za jesen i zimu koja je taman dovoljno tamna da prkosi hladnoći i vjetru vani, a opet nedovoljno tamna da moram biti raspoložena i dovoljno hrabra da je nosim. Nijansa je odlična i mislim da bi dobro odgovarala različitim tonovima kože, eto ja sam jako svijetle puti i prilično svijetle kose, a paše mi odlično.


Ovo "olovka" pakiranje olakšava nanošenje i može se prilično lako i precizno nanijeti, ali se nanosi pomalo nejednako pa se mora proći nekoliko puta da boja bude ujednačena. Ono za čim nisam luda je činjenica da je ta početna boja relativno trajna. Ako nećete jesti i piti, traje oko 2 sata, a tada pomalo nestane s usana i ostavlja nekako topliji, crvenkasti, gotovo pomalo narančasti stain, koju gubi tu svoju ljubičastu hladnoću. Jako dobro se kombinira sa raznim nijansama sjajila i tako se mijenja poput kameleona. Ako se ispod nje stavi olovka za usne, tada se produljuje i njeno vrijeme blistavosti na usnama. Ja je obožavam i u prosincu sam je stalno nosila.


Druga nijansa je roskasto ljubičasta-010 DARLING. Ovako u pakiranju djeluje više ljubičastog podtona, na swatchu na ruci ostavlja dojam decentno roze boje, dok je na usnama nešto hladnija i ponovno se javlja taj ljubičasti podton, čak u određenoj metalik varijanti. No, kako se jako mijenja s obzirom na kut svjetlosti i pigmentaciju vaših usana, zapravo je jako nosiva nijansa tijekom cijele godine.


Jako mi se sviđa i od ove moje tri nijanse najmanje mijenja svoju boju nošenjem. Lijepo se nanosi, zbog nijanse je no brainer ruž jer se može nanijeti i bez ogledala, daje boju usnama, ali još uvijek ulazi u zonu sigurnosti u kojoj se može provući pod gotovo nude izbor.


I posljednja nijansa koju sam odabrala je ona koju može nositi zaista svatko, s bilo kojim izgledom, ujutro i navečer i za koju ćete dobiti hrpu komplimenata-001 HONEY.
Naravno, riječ je o varijanti koja je najviše nude. Iako djeluje pomalo predvidivo u pakiranju, iznenadili biste se. Izuzetno je pigmentirana i na mojim usnama je boja puno izražajnija i pigmentiranija nego što se čini. Nije smeđa nude, nego više boja mesa, dakle roskasto-smećkasta, "moje usne, ali bolje" boja. Kad ovu nijansu nosim, mogu očekivati barem jedan kompliment. Kao i kod crvene nijanse, može se njenom pigmentacijom i nijansom igrati uz pomoć olovke ispod ili sjajila na nju, ali odlična je i u kombinaciji s bilo kojim bezbojnim balzamom ispod, jer je tada sjajnija i manje izražajnija, ali opet tako "mladenački" lijepa. Kužite, ona neka nijansa koja bi odlično stajala curicama, ali i ženama koje njeguju prirodan, ali dotjeran izgled. Dosta je dugotrajna i ostavlja taj "boja mesa" stain na usnama. Ona sa mnom ide svugdje i moje prijateljice konkretno venu baš za nedostatkom ove nijanse na našem tržištu.


Sva tri moja odabira dolaze u plastičnim, olovka pakiranjima od 2.7g/0.095 oz., što je njihovo standardno pakiranje. Olovka se može okretati i tako se regulira količina vrha kojim se ruž nanosi.
Sve imaju neki mentolasti okus i miris i mislim da bi to trebalo nagoviještati svojstva povećavanja usana, ali iako se osjeti taj mentol, ja nemam osjećaj peckanja.
Zapravo, one niti ne bi trebale biti izražajni ruževi, ali kao balzam varijanta to nekako i jesu. Nešto mekši ruževi.


Također, sve tri nijanse imaju pomalo sjajni završetak, ali ne sedefasti, niti toliko sjajni da bi netko pomislio da je sjajilo na vrhu ako ste nanijeli samo stain. Zapravo, baš poput balzama za usne. Ne mogu reći da baš njeguju usne, ali ih niti ne isušuju. Moram reći da mi se čine prilično blagonaklonima prema nesavršenostima. Ja nemam jako suhe i ispucale usne jer redovito radim piling (Lush bubble gum recenzija- ovdje), te svaku večer nanosim balzam (Korres lip butter, jasmine- ovdje), ali ako mi se usne malo osuše jer nisam pila dovoljno vode, ove ih olovke trenutačno osvježe.

dolaze dobro upakirane da možete biti sigurni da ih nitko ranije nije dirao

Dakle, da sumiram... Meni su ove olovke/ruževi za usne odlični i žao mi je što ih kod nas nisam vidjela. Moji su iz stalne postave, ali voljela bih isprobati i mat i sjajne inačice. Ukoliko dođem u priliku, svakako ću ih ponovno kupiti, a za sada ih imam u džepovima kaputa, torbama i slično.  Znači, od mene palac gore!

Jeste li ih vi probale? Kako vam se čini? Jeste li probali ove olovke od drugih proizvođača?

Pišite mi....

LP, beautyandbrains007HR

4 komentara:

  1. Post ti super♥

    http://kikaa99.blogspot.com/2015/01/diy-ideje-prvi-deo.html Molim te, pročitaj, stavi svoju reakciju, komentariši:)

    OdgovoriIzbriši
  2. Ovi Crush je divan <3 i meni je žao što ih nema kod nas, te nisan probala ali imam od Deborah "debeljucu" i super mi je, po opisu mi se čini jednaka ovim iz Revlona.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni su odlični! Za sve dobijem komplimente kad ih nosim. U principu, nakon što ih nekoliko puta obnoviš/popraviš, postanu izražajniji i trajniji i stain stvarno traje. Deborah nisam probala, ali je mjerkam stalno ;)

      Izbriši

Hvala na komentaru... Cijenim trud :)