nedjelja, 7. lipnja 2015.

Feelunique Radiant Skin Beauty Box

Ooooh, kako ja volim kutije?! Ne bilo kakve kutije, nego kutije namijenjene "beauty junkericama" poput mene, pune malih čuda u tubicama i bočicama. Neke od svojih ulova sam već ranije spominjala poput mjesečnih lookfantastic odabira (ovdje, ovdje, ovdje i ovdje) i nešto rjeđih, poput Net a Porter Valentine's kita.

Ali danas smo tu radi jedne druge kutije, iz kuhinje feelunique-a.

nude PayPal, kupnja je sigurna, a narudžba stiže u roku od kojih dva tjedna

Feelunique je, vjerujem, i vaše često odredište, a za one koji možda još ne znaju za njega, riječ je o internetskoj prodaji proizvoda za njegu i ljepotu, baziranoj u Ujedinjenom Kraljevstvu, tako da zemlje unutar EU ne plaćaju carinu, a poštarina je besplatna za sve narudžbe iznad 10 GBP.


Nedavno su izbacili nekoliko "tematskih" kutija, a ja sam odabrala- RADIANT Skin (link).


U Radiant Skin kutiji može se pronaći 4 proizvoda za njegu kože, koja bi joj trebala osigurati zdravi izgled i sjaj: Caudalie Beauty Elixir- 30 ml (obožavam ga!), REN - Flash Rinse 1 Minute Facial (tretman)- 75 ml, FIRST AID BEAUTY Facial Radiance 28 blazinica (za ujednačavanje tena) i GLAMGLOW Youth Mud masku za lice- 15 g.

proizvodi su dobro zaštićeni, omotani su i u papir te "zapečačeni" FU naljepnicom

Sve dolazi upakirano u crnoj kutiji s mašnom, nešto drugačijoj od LF verzije, koja se zatvara na magnet.


Feelunique navodi da je ova ponuda izvrsna jer je riječ o skupljim varijantama full size proizvoda, što je točno, ali ipak je GlamGlow maska u puno manjem pakiranju od uobičajene 50 gramske posudice. Bez obzira na to, definitivno ćete imati priliku isprobati ovaj proizvod i vidjeti je li vrijedan vašeg vremena i novaca po znatno manjoj cijeni.


Također, u kutiji se dobiva i mali letak s nekoliko detalja o proizvodima, te kod od 10% popusta pri sljedećoj kupnji nekog od ovih proizvoda na FU stranici. I da odmah raščistim eventualne nedoumice. Ja sam sama kupila ovu kutiju, nisam povezana s FU stranicom, ovaj post je isključivo rezultat moje slabosti ;)....


Svi proizvodi su od prilično skupih proizvođača pa je jedna ovakva kutija koja košta 35 GBP (oko 350 kuna), a vrijedi 70,50 GBP (oko 700 kuna) definitivno odličan izbor! Zapravo, više bi vas koštalo najveće pakiranje GlamGlow maske, koja vam se možda uopće ne bi svidjela. Također, feelunique često ima vikend ili nasumična sniženja, koja vrijede na cjelokupan asortiman, uključujući njihove kutije, pa ta cijena može biti još niža. Naprimjer, ja sam svoju kupila s 15% popusta i u konačnici je platila oko 300 kuna. Naravno, mišljenja oko cijene će vjerojatno biti podijeljena, ali ja ovo smatram odličnom kupnjom! No, konačan odabir je na vama.


Zato mi recite... Kako se vama sviđa njihov odabir? Je li ovo nešto što bi i vas natjeralo na otvaranje novčanika? Koji vas od navedenih proizvoda najviše zanima? Za koji već znate da ga volite?

Pišite mi....

LP, beautyandbrains007HR


For English version of this post click here.


Broj komentara: 14:

  1. Nikako da probam ovu Caudalie vodicu, prošle nedelje sam čak sanjala da sam u prodavnici i tražim je.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :D!!!! Baš si me nasmijala.... Ti je onda stvarno moraš probati! ;)
      Pisala sam već o njoj, ali najiskrenije, sada kada sam ponovno krenula s njenim trošenjem opet sam se zaljubila kao prvi puta, vjerojatno čak i više! Ne znam što je u tome toliko revolucionarno, ali mojoj koži stvarno odgovara. Jedino što je mene iznenadilo je miris, jer sam uvijek gledala i čitala o tome kako krasno miriše... E, sad.... to je stvar ukusa, ali ovo je definitivno jedan biljno-mentolni-pomalo alkoholni miris. Uglavnom, ima se što osjetiti pa ako ti se ne svidi, u problemima si. Ali... nikako zbog toga odustati. Osjećaj koji taj eliksir daje koži, osobito sada kada je vruće, je savršen! Potpuno razbudi i tebe i kožu koja osjeti svježinu i hlađenje, pore se stisnu i meni čak djeluje umirujuće i smanjuje crvenilo raznog podrijetla.
      Kao što vidiš (baš sam se raspisala....), čudo je da ga i ja ne sanjam ;)

      Pozdrav!

      Izbriši
  2. Odlicna kutija! :D Cekam utiske za FAB tupfere.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kaj ne?! I ja sam in love.... ;)
      Od 10.6. krećem s njihovim korištenjem (da, ja stvarno tako striktno sve odredim :D) i onda kad se malo podružimo, javim dojmove!
      Inače, u opticaju su mi neke FAB "kreme" za područje oko očiju koje su stvarno odlične, tako da su očekivanja velika :)

      Izbriši
  3. Nice box!!! interesting products!!!
    Have a good week!!! and my g+ for you!!!:)))

    Besos, desde España, Marcela♥

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Thank you, Marcela!!! I am glad you like it. Have a nice week, too....

      My g+ for you aswell!!!!

      Puno pusa iz Hrvatske.... <3

      Izbriši
  4. Ima te kod svih ovih kutijica, bas si karakter :D Ja se suzdrzavam da narucim neku, ali ovdje bi me bas obradovala vodica koju sam nekad imala i nikad da ponovo narucim, kao i glam glow. Sve u svemu, super sadrzaj ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Primijetila si??? ;)
      A što mogu, kada sam slaba na karton?! :D
      Ova je stvarno mrak, a Caudalie mi je baš trebao u životu! Kako ti kažeš, vodica, ali stvarno čudesna!

      Izbriši
  5. Divan mi je sadržaj ove i vrijedi tih novaca stvarno :)
    čekam dojmove o proizvodima :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni... Kupio me Caudalie, a ovi dodaci su samo desert. Danas krećem s FAB blazinicama ;)

      Izbriši
  6. E ovo ja zovem dobrom kutijom iznenađenja :D Je skuplja, ali vrijedi tih para kada se uzme u obzir što se sve dobije.
    Nisam ništa od ovih proizvoda probala, pa se baš radujem tvojim iskrenim recenzijama ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se! A ja jedva čekam da vidim kakav im je performans... :)

      Izbriši
  7. Odgovori
    1. Kaj ne?! Ja sam totalno oduševljena, sve osim REN-a je već u primjeni! :)

      Izbriši

Hvala na komentaru... Cijenim trud :)